+45 22 77 74 30   |   yoga@yogamatha.dk

Yogarejse til Sydfrankrig

Tag med yoga matha på yogarejse i Sydfrankrig

d. 2.-7. juni 2019 

Varighed: 6 dage inkl. rejsedage

Dato: 2.-7. juni 2019

Pris: 5.995 kr. ekskl. flyrejse og transport til og fra Little French Retreat.

Transport: Der kan arrangeres transport fra og til lufthavnen i Toulouse på en udvalgt ankomst/afgang, pris 250 kr. hver vej. Nærmere info følger, når vi nærmere os afrejsetidspunkt.

Depositum: 1.250 kr. Indbetales ved tilmelding.

Deltagere: 6 personer

Rejseleder: Anette samt lokal guide

Underviser: Anette/yoga matha

Sted: Little French Retreat, 17 Rue Diderot, Montesquieu, Frankrig

null

Længes du efter at sænke skuldrene og have tid til dig?

null

Er du på udkig efter en rejse, hvor du bliver inspireret i din yogapraksis?

null

Ønsker du en rejse med nærvær og plads til dig?

Tag med mig til Montesquieu i Sydfrankrig, og oplev den beroligende franske landidyl på det autentiske og veletablerede retreatsted, Little French Retreat. De ydre rammer er et smukt renoveret, middelalderligt hus med en skøn idyllisk have, hvor man føler sig hjemme med det samme, man ankommer. Little French Retreat ejes og drives af Tamsin, som også er vores værtinde og kok. Tamsins store kærlighed til dette sted afspejler sig i de smukke detaljer i huset og i den nænsomhed, hvormed hun passer det. Man kan virkelig mærke, at her er der hjerterum.

Når vi er vel ankommet, bliver vi indkvarteret på de hyggelige værelser og finder os til rette. Vi kan frit bevæge os rundt i huset og benytte den skønne have. Der er nemlig ikke andre gæster end os. Om eftermiddagen har vi vores første yogatime, og senere nyder vi Tamsins skønne og varierede vegetariske mad. Dagen afsluttes med en stille meditation for dem, der har lyst.

De kommende dage vil vi aktivt dreje fokus ind på at komme ned i tempo, slippe den stressede hverdag derhjemme og restituere vores krop. Vi starter hver dag med en lækker morgenmad efterfulgt af en gåtur i stilhed og derefter en rolig og opbyggende Hatha yoga-time. I morgenens yogatime arbejder vi med de lange stræk og statiske stillinger. Det er en nærende klasse, hvor fokus er på at starte dagen i et roligt og sundt tempo.

Efter morgenens yogatime er der tid til dig, som du kan bruge lige, som du har lyst. Måske vil du inden frokosten udforske området på egen hånd, skrive dagbog, læse en bog eller bare slappe af. Her skal du bare mærke efter, hvad der vil være godt for dig og fylde dig op energimæssigt.

Efter frokost vil der nogle dage være valgfrie aktiviteter på programmet. Det kan fx være et besøg til det lokale marked, badning i den nærliggende sø, en workshop med et specifikt emne, en gåtur i det smukke landskab i og omkring middelalderlandsbyen, Montesquieu eller en meditation.

Eftermiddagen bruger vi på yogamåtten, hvor vi arbejder på at fordybe vores praksis både mentalt og fysisk. Vi arbejder med at få kontrol over åndedrættet og at være tilstede i yogaøvelserne og i nuet.

Hver dag afsluttes med en hjemmelavet, vegetarisk menu tilberedt med masser af kærlighed efterfulgt af mere tid til dig – og nogle aftener med en stille aftenmeditation.

Det, der er vigtigt for os på denne rejse, er, at du giver dig selv lov til ikke at lave noget. Tiden er din, og der er ikke noget, du skal. Du kan give slip på din anspændthed og lade skuldrene falde helt ned, give dig hen til din yogapraksis og lade dig inspirere.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.
Vi er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden. Rejsegarantinummer: 2988.

Namaste
Anette