+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Yogarejse til Sydfrankrig

Alignment og ayurveda

Yogarejse til Sydfrankrig d. 5.-12. maj 2020

Varighed: 8 dage inkl. rejsedag

Dato: 5.-12. maj 2020

Pris: 10.499 kr. ekskl. flyrejse.

Transport: Transport til og fra Little French Retreat er inkluderet i prisen. Vi kører fra lufthavnen i Toulouse ca. kl. 12.

Flyinfo:
Fra København: Afgang kl. 6.40. Ankomst i Toulouse kl. 11.15.
Fra Billund: Afgang kl. 7.05. Ankomst i Toulouse kl. 11.15.
Til København: Afgang fra Toulouse kl. 18.20. Ankomst kl. 22.35.
Til Billund: Afgang fra Toulouse kl. 18.20. Ankomst kl. 22.35.

Betaling: Depositum på 2.000 kr. betales ved tilmelding. Restbeløbet betales 6 uger før afrejse.

Deltagere: 6 personer

Rejseledere: Anette, yoga matha og Tamsin, Little French Retreat

Underviser: Anette, yoga matha

Sted: Little French Retreat, 655 Rue Diderot, Montesquieu, Frankrig

null

Mangler du tid og ro til dig?

null

Vil du gerne i dybere kontakt med dig selv?

null

Ønsker du en rejse med nærvær og plads til dig?

Alignment og ayurveda i Sydfrankrig

Tag med mig til Montesquieu i Sydfrankrig, og oplev den beroligende franske landidyl på det autentiske og veletablerede retreatsted, Little French Retreat. De ydre rammer er et smukt renoveret, middelalderligt hus med en skøn idyllisk have, hvor du vil føle dig hjemme med det samme. Little French Retreat ejes og drives af Tamsin, som også er vores værtinde og kok. Tamsins store kærlighed til dette sted afspejler sig i de smukke detaljer i huset og i den nænsomhed, hvormed hun passer det. Du kan virkelig mærke, at her er der hjerterum.

Når vi ankommer, bliver vi indkvarteret i de hyggelige værelser og finder os til rette. Her er plads til 6 gæster i delte dobbeltværelser, så du kommer til at dele værelse med en af dine medkursister. Værelserne er store og lyse med eget toilet og bad, så der er plads nok. Vi kan frit bevæge os rundt i huset og benytte den skønne have. Der er nemlig ikke andre gæster end os.

Yoga: Alignment og ro

De kommende dage vil vi aktivt dreje fokus ind på at komme ned i tempo, slippe den stressede hverdag derhjemme og restituere vores krop – både gennem yogaundervisningen, maden og tiden til dig selv.

Der vil være to yogatimer om dagen, og omdrejningspunktet for timerne er alignment og ro. Vi kommer til at arbejde i dybden og detaljeret med yogastillingerne, så du får det bedste udbytte af yogatimerne og en god fornemmelse af, hvad hver yogastilling gør ved din krop og dit sind. Du får god tid i stillingerne og roen til at mærke effekten af øvelserne, så du både på et fysisk og et mentalt plan kommer i dybere kontakt med dig selv.

Ayurvedisk og vegetarisk mad

For at støtte op og den fysiske og mentale proces, som yogaen sætter i gang, serverer Tamsin vegetarisk mad, som følger de ayurvediske principper, hvor mad er energi og helende medicin. Alle måltider er lavet med sæsonens lokale, økologiske råvarer og tilberedt fra bunden. Maden er desuden fri for gluten og mælkeprodukter.

Ayurvedisk workshop

Af erfaring ved jeg, at deltagerne på denne rejse bliver meget nysgerrige og optagede af den ayurvediske mad og den indvirkning, den har på kroppen. Derfor har jeg i år valgt at lægge en workshop omkring ayurveda med Tamsin ind i programmet.

Denne workshop er en madlavningsworkshop, hvor du får du en introduktion til, hvad ayurveda er og til de ayurvediske principper. Du vil blive præsenteret for de tre doshaer (mennesketyper), og hvilken slags mad der er hensigtsmæssig for hver dosha, og så vil vi sammen tilberede et måltid, som fungerer for alle doshaerne.

Du vil gå fra workshoppen med en større forståelse af, hvordan ayurveda er en tilgang til naturlig sundhed, en bedre fordøjelse og en måde at holde din krop i balance. Du får materiale omkring ayurveda og de ayurvediske principper med dig hjem, ligesom du også får opskrifter med dig, så du kan fortsætte den ayurvediske levevis derhjemme, hvis du ønsker.

Det er dejligt at gå …

… og derfor vil du også hver dag have mulighed for at gå med Tamsin ud i den smukke natur, der omgiver Montesquieu, når Tamsin lufter sine hunde. Gåturene tager normalt 1,5-2 timer, og du vil her få mulighed for at se lidt af den franske landidyl, du vil have mulighed for at synke ind i dig selv og reflektere, ligesom du også kan vende og dreje problemstillinger, der fylder med Tamsin, mig eller de andre deltagere. Det at gå kan forløse rigtig mange ting. Du vurderer selvfølgelig fra dag til dag, hvad du har behov for. Alle gåturene er frivillige.

A day out

I løbet af ugen vil vi tage en pause fra eftermiddagsyogaen og bevæge os ud i det franske efter formiddagens brunch. Enten til et lokalt marked eller til en større by indenfor en times kørsel. Her får du mulighed for at opleve og udforske den franske kultur og den franske stemning. Sidste år gik turen til Lectoure, hvor vi var på antikmarked, spiste lækre franske kager på en lokal café og besøgte en butik med tøj og brugskunst i byens farve. Husk at medbringe Euro til denne tur, hvis du falder over noget, du gerne vil have med hjem. Vi spiser ude denne dag, så medbring desuden 15-20 € til et café- eller restaurantbesøg.

Alt i alt …

… er det vigtigt for mig, at du på denne rejse giver dig selv lov til ikke at lave noget. Tiden er din, og der er ikke noget, du skal. Du kan give slip på din anspændthed og lade skuldrene falde helt ned, give dig hen til din yogapraksis og lade dig inspirere.

Her er, hvad nogle af sidste års deltagere har sagt:

Program

Det overordnede program ser således ud.

7.45-8.00: Chai og en lille snack
8.00-10.00: Yogatime
10.00-11.00: Brunch
11.00-16.30: Pause inkl. te og snack
16.30-18.00: Yogatime
19.00: Aftensmad

Den første dag ankommer vi ca. kl. 14, hvor vi bliver budt velkommen med te og en lille snack, og herefter kører vi eftermiddagens program.

Den sidste dag kører vi senest kl. 14, og vi slutter derfor dagens program efter brunch.

Der vil være en dag, hvor vi bevæger os ud i det franske, og en dag med en ayurvedisk workshop.

Bemærk
Vær opmærksom på, at der er stilletid fra kl. 22 til kl. 10, hvor vi sætter os til brunchbordet. Med stilletid mener jeg, at I som deltagere ikke taler sammen, ligesom du afholder dig fra at bruge din mobiltelefon. Stilletiden er for dig, for at du kan komme i dybere kontakt med dig selv, mærke dig selv og måske blive lidt klogere på dig selv.

Der serveres ikke alkohol på denne yogarejse, da alkohol slører sanserne og lægger låg på det, der foregår indeni. Jeg serverer ikke alkohol, da jeg ønsker at støtte op om den proces, som ganske givet vil blive sat i gang på denne rejse, hvis du er åben for det.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.
Vi er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden. Rejsegarantinummer: 2988

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i det franske.

Namaste
Anette