+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Yogarejse til Indien

Yoga med udsigt til snedækkede bjerge

Tag med yoga matha til Himalaya fra d. 31. august til 15. september 2019 

Varighed: 16 dage inkl. rejsedage

Dato: 31. august.-15. september 2019

Pris: 12.995 kr. ekskl. flyrejse. (Returbillet kan fås til mellem 2.500-3.600 kr.)

Transport: Alt transport i Indien er inklusiv i prisen

Depositum: 2.000 kr. Indbetales ved tilmelding.

Deltagere: 6 personer

Rejseleder: Claes

Underviser: Claes, yoga matha og Ajay, The Vrikshalaya Himalayan Center

Yogaundervisning: Åben for alle niveauer – Ingen specielle krav

Destinationer: Delhi, Majkhali og Rishikesh

null

Vil du opleve det uspolerede, spirituelle og autentiske Himalaya?

null

Har du lyst til yoga, og ønsker du nærvær, tryghed samt inspiration i dit liv?

null

Længes du efter at have tid til dig selv, og trænger du til en pause?

Vil du opleve det uspolerede, spirituelle og autentiske Himalaya?
Har du lyst til yoga, og ønsker du nærvær, tryghed samt inspiration i dit liv?
Længes du efter at have tid til dig selv, og trænger du til en pause?

Kan du svare ja til ovenstående, så tag med mig til Himalaya, og oplev autentisk yoga forenet med enestående natur og spændende kultur.

Dette er ikke en rejse, hvor vi kommer til at gnubbe skuldre med andre turister ved Taj Mahal eller kæmpe om en plads på stranden i Goa. Dette er ikke en rejse, hvor traditionel sightseeing og luksuriøse hoteller er i højsædet.

Nej, jeg vil nemlig gerne give dig noget andet. Jeg vil gerne give dig nærvær og tilstedeværelse. Jeg vil gerne give dig intimitet, tillid og plads, både når jeg guider dig i de daglige yogatimer, og når vi er på ture for at opleve skovene, bjergene eller den lokale landsby. Frem for alt vil jeg gerne give dig tid. Tid til i stilhed at reflektere, tid til at opleve og være tilstede, tid til at rejse.

Denne tilstedeværelse opnår vi ved, at vi rejser som en lille gruppe på syv personer. En lille gruppe på denne størrelse åbner mulighed for, at vi kan opleve en anden side af Indien, fordi vi kan komme til at besøge små og mere intime steder.

Vi starter rejsen i Delhi med to overnatninger på ashrammet, Sri Aurobindo Ashram, som er en
lille og rolig oase midt i al aktiviteten. Her vil vi følge ashrammets rutiner, og der vil være rig mulighed at lave yoga, meditere og reflektere.

Derefter går turen til The Vrikshalaya Himalayan Center, som vil være vores base og fristed de næste mange dage. Vrikshalaya er et kursussted og yogacenter, som ejes og drives af vores vært, Ajay. Du bliver sammen med dine rejsefæller indkvarteret i jeres egen bygning med tre simple, men rene og pæne dobbeltværelser, som hver har deres eget bad og toilet.

Vrikshalaya er dog ikke blot et kursussted, det er også Ajays hjem – en indisk husholdning med køkkenhave og egen ko, hvilket giver stedet en hjemlig atmosfære og en unik mulighed for at komme lidt tættere på det ”rigtige” Indien. Det betyder også, at du må forvente, at du skal hjælpe til med opvasken og selv rede din seng.

Vores ophold hos Ajay vil have fokus på daglige yoga timer, meditationer og på at komme ned i tempo. Yogaen her handler på ingen måde om, at du skal kunne stå på hovedet eller være meget smidig. Det handler om nærvær, om at mærke dig selv, om balance i livet, om at skærpe din opmærksomhed og om at fornemme den spiritualitet, som gennemstrømmer Indien.

Du vil i løbet af rejsen opleve det autentiske Indien, når Ajay tager os med ud på guidede ture i området omkring Vrikshalaya. Vi vil besøge landsbyer og templer i området, vi vil gå små ture i stilhed, og måske spiser vi aftensmad på en bakketop omgivet af det smukke landskab.

Med fornyet energi tager vi efter 10 dage afsked med Ajay og bevæger os mod yogaens uofficielle hovedstad Rishikesh, som ligger ved bredden af den hellige flod, Ganges. Vi har to overnatninger i byen, så du har god tid til at gå på opdagelse, mærke byens puls og mange fremmedartede dufte samt opleve de mange ashrams og hellige mænd på helt tæt hold.

Vores tur sammen lakker nu mod enden, og vi bevæger os igen mod Delhi, hvor vi indkvarteres til den sidste nat. Den følgende dag har du mulighed for at tage videre på egen hånd og se, hvad Indien ellers har at byde på, eller du kan vende snuden mod Danmark med en kuffert fyldt med inspiration til din egen yogapraksis, fornyet energi og ro.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.
Vi er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden. Rejsegarantinummer: 2988.

Namaste
Claes