+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Yogaforløb

Her ser du vores yogaforløb

Covid-19
Hos os har alle altid været velkomne, og det er de fortsat i denne Corona-tid. Vi interesserer os ikke for hverken vaccine- eller teststatus, og vi kommer ikke til at tjekke Coronapas her. Vi har tillid til, at alle er ansvarlige mennesker, som ønsker at passe på sig selv og andre – som vi altid har gjort – og vi opfordrer til, at du selvfølgelig bliver hjemme, hvis du har tegn på sygdom. Ved indførelse af krav om Coronapas for vores branche, lukker vi ned for alle fysiske arrangementer og forløb.

Vi følger selvfølgelig den gældende lovgivning ift. Covid-19 og Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for afstand, hygiejne og rengøring, så du altid kan føle dig tryg hos os.

Hvorfor kun forløb?
Hos yoga matha kører vi forløb, hvor du deltager på et fast hold. Det gør vi, fordi vi ønsker at skabe tryghed, nærvær og plads til den enkelte i undervisningen og at skabe fundamentet og muligheden for, at du og dine medyogier kan udvikle jer både fysisk og mentalt – alene og som hold. Hos os er yoga nemlig ikke bare træning. Det er et rum, hvor du får mulighed for at mærke ind i dig selv, mærke din krop og blive klogere på dig selv.

Tilmelding
Du tilmelder dig via linket ud for det yogaforløb, du ønsker at deltage på. Oplever du problemer med tilmeldingen, så kontakt os på tlf: 3021 9686 eller via mail på yoga@yogamatha.dk.

Onsdag

Tidspunkt
Yogaforløb
Underviser
Pris
Opstart
Kl. 9.00-11.00
6 gange
Anette
 1.499 kr.
27. oktober 2021
Venteliste

Torsdag

Tidspunkt
Yogaforløb
Underviser
Pris
Opstart
9.30-11.00
6 gange
Anette
660 kr.
28. oktober 2021
Fuldt booket