Yogaforløb

Vi ønsker at skabe tryghed, nÌrvÌr og fÌllesskab til den enkelte i undervisningen og til jer som hold, og derfor vi valgt at køre forløb, hvor du deltager pü et fast forløb.

Her ser du vores yogaforløb

Hvorfor kun forløb?
Hos yoga matha kører vi forløb, hvor du deltager på et fast hold. Det gør vi, fordi vi ønsker at skabe tryghed, nærvær og plads til den enkelte i undervisningen og at skabe fundamentet og muligheden for, at du og dine medyogier kan udvikle jer både fysisk og mentalt – alene og som hold. Hos os er yoga nemlig ikke bare træning. Det er et rum, hvor du får mulighed for at mærke ind i dig selv, mærke din krop og blive klogere på dig selv.

Gratis prøvetime
Inden du binder dig for et forløb, kan du fü en gratis prøvtime. Pü den müde kan du prøve vores undervisning. Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse af yogaen, og derfor er det vigtigt for os, at du für mulighed for mÌrke efter, om vores undervisning er noget for dig.

Tilmelding
Du tilmelder dig via linket ud for det yogaforløb, du ønsker at deltage pü. Oplever du problemer med tilmeldingen, sü kontakt os pü tlf: 3021 9686 eller via mail pü yoga@yogamatha.dk

Her ser du vores oversigt over yogaforløb

Mandag

TidspunktYogaforløbUnderviserPrisOpstart
19.00-20.00
3 gange tilbage
Yin yogaClaes330 kr.15. august 2022
Tilmeld

Torsdag

TidspunktYogaforløbUnderviserPrisOpstart
9.30-11.00
2 gange tilbage
Hatha yoga for alleAnette220 kr.18. august 2022
Tilmeld
19.00-20.30
2 gange tilbage
Hatha yoga for alleAnette220 kr.18. august 2022
Tilmed

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vĂŚre opdateret pĂĽ kommende arrangementer og seneste nyt fra yoga matha?

Tilmeld dig vores nyhedbrev!