+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Workshop: Stilhed og væren

  • Har du ofte alt for meget at se til på dit job?
  • Føler du dig til tider utilfreds med og ked af dit liv, som det ser ud lige nu?
  • Føler du dig indimellem træt og drænet for energi? Og gør det, at du er sur, irriteret eller langer ud efter dine nærmeste, fordi du ikke har mere at give af?
  • Føler du ofte en forventning fra andre og dig selv om, at du skal klare det hele, for at du er god nok?

Kan du svare ja til spørgsmålene ovenfor? Så er du ikke er alene. Jeg har selv været der, og jeg møder mange, som er lige præcis der.

Du kan gøre noget ved det

Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det. Du behøver ikke blive ved at have det sådan. Men det kræver, at du bruger lidt tid sammen med dig.

Og det er lige præcis det, du skal i denne workshop. Her giver vi plads til stilheden og er sammen med os selv i denne stilhed, så du kan mærke, hvad det er, der dræner, og hvor og hvordan du kan vælge at gøre noget andet. I stilheden får du nemlig mulighed for at lytte – ikke til andre mennesker, men til dig, til dine behov, dine ønsker, dine drømme.

Din indre visdom visker til dig

I stilheden kan du begynde rejsen dybere ind til din kerne, til den, du er og til det, du er her for – og du kan finde forbindelsen til lige netop det. Når du bliver stille, når du er med dig selv, vil din indre visdom hviske til dig – fortælle dig, hvilke skridt du skal tage, for at du kan leve dit liv i den skønneste version af dig, i harmoni med dit indre og med den ydre verden, og du bliver klogere på, hvad du skal vælge til, og hvad du skal give slip på.

Kort sagt vil du i denne stille stund mærke en dybere forbindelse til dig selv og finde ud af, hvilke skridt du kan tage for bevæge dig henimod et liv med større integritet, respekt og omsorg for dig selv.

Vi bruger 3 timer sammen, hvor vi gennem blid, mindful yoga og meditation lander i os selv, mærker stilheden og mærker den dybere forbindelse til os selv, vores hjerte og vores indre visdom.

Det tager du med dig hjem

  • Konkrete spørgsmål til refleksion om, hvordan du finder ind til det, som gør dig glad og nærer dig.
  • En følelse af forbundethed
  • En dyb ro indeni
  • En følelse af ikke at skulle gøre noget for at være god nok

Praktisk

Dato: d. 26. august 2022

Tid: kl. 9.30-12.30

Sted: yoga matha, Østergade 7D, 1., 8600 Silkeborg

Pris: 449 kr.

Tilmeld dig her:

Jeg glæder mig til at dele en stille stund sammen med dig.

Namasté
Anette