Skru op for selvkærligheden

Du KAN få en hverdag fyldt med glædesbobler og stjernestøv, og hvor du ved at sætte dig selv i centrum, kommer til at rocke dit liv BIG TIME.

Skru op for selvkærligheden

30 DAGES ONLINE FORLØB
1. – 30 september 2022

 • Er du klar til at tage ansvar og ejerskab for din hverdag og dit liv?
 • Er du klar til at investere 15-30 minutter i dig selv hver dag i 30 dage?
 • Er du klar til at skabe en hverdag for dig selv, som du glæder dig til at stå op til hver dag?

Så læs mere her 👇

Du er inviteret!

Du er inviteret til at være med på mit online forløb, Skru op for selvkærligheden, som starter d. 1. september.

Du er inviteret, fordi jeg ønsker for dig, at du kommer til at ELSKE din hverdag af hele dit hjerte. At du finder ud af og erfarer, at det at prioritere tid til dig IKKE betyder, at du bliver endnu mere travl. At det at investere en smule tid i dig kommer til at gøre en verden til forskel – og at du kommer til at ROCKE din hverdag og dit liv BIG TIME!

Du er STJERNEN i dit liv (også selvom du ikke føler det lige nu) – og du fortjener, at DU behandler dig selv som den stjerne, du er. NOTHING LESS!

Og det kræver, at du kommer ind i kampen og finder tiden til DIG. At du vælger DIG til hver dag. At du skruer op for selvkærligheden.

OG NEJ! Det er ikke egoistisk. Tværtimod er det den allerbedste investering, du kan gøre – for dig og for dem du holder af.

I got your back

Jeg ved, hvordan du har det – jeg har selv været der. Og jeg ved, hvor svært det kan være at vælge sig selv til. The good news is … Det KAN lade sig gøre! Du KAN få en hverdag fyldt med glædesbobler og stjernestøv, og hvor du ved at sætte dig selv i centrum, kommer til at rocke dit liv BIG TIME.

På mit 30 dages online forløb, Skru op for selvkærligheden, er det DIG, der er i centrum. Det er DIG, det handler om. Det er DIG, vi skaber tid og rum til. Det er det, der virker for DIG, som DU integrerer i DIN hverdag. Jeg er med dig hele vejen med sparring og støtte, når du har brug for det – så du aldrig er alene i processen. I got your back!

Din selvkærligheds-værktøjskasse

Skru op for selvkærligheden tilbyder dig en værktøjskasse af redskaber, som bl.a. hjælper dig til

 • at skabe mere tid til dig i en hverdag, der allerede er fyldt med gøremål.
 • at blive grounded, når hovedet har taget over.
 • at finde din indre styrke, når livet føles svært.
 • at få luft for ophobede følelser som fx vrede, tristhed og magtesløshed og derved skabe plads indeni til nye muligheder.

Nogle redskaber vil vække dyb genklang i din sjæl og vil give mening for dig at implementere som en daglig praksis. Andre kan hives frem i specifikke situationer, hvor du har brug for at dreje ind på en mere kærlig kurs overfor dig selv og andre.

Kort sagt jeg giver dig værktøjerne, og du finder ud af, hvilke der skal i DIN selvkærligheds-værkstøjskasse.

Det tager du med dig

 • Du bliver bedre til at lægge den store selvbebrejdelseshammer væk.
 • Du får implementeret og integreret gode og selvkærlige vaner i din hverdag.
 • Du lærer at sætte DIG først uden dårlig samvittighed.
 • Du oplever større ro, energi og balance i din hverdag.
 • Du får konkrete værktøjer til at være med og håndtere de udfordringer, som livet uvilkårligt byder os som mennesker.
 • Du får lavet en struktur omkring det at prioritere dig selv og gøre mere af det, som løfter dig og gør dig glad.
 • Du oplever at kunne være mere for dem, du holder af uden gå på kompromis med dig selv og give din energi og power væk.

Du får

 • 30 dage med øvelser meditationer og opgaver, som hjælper dig til at tage de nødvendige skridt i retning af den mest fantastiske hverdag for dig.
 • Min sparring og støtte i et kærligt og opløftende fællesskab i en lukket Facebook-gruppe i hele september måned.
 • Adgang til forløbet for altid

Din investering er 2.222 kr.

Wup, wup, hvor jeg glæder mig til at dele denne rejse med DIG! Jeg ved, at hvis du tager ANSVAR for dig selv, PRIORITERER TIDEN og GIVER DEN GAS med de daglige inputs, så vil du efter de 30 dage opleve en MÆRKBAR forandring.

Ses vi?

Namasté
Anette

S.U. Jeg vil have dig med fra start. Sådan får du mest ud af forløbet. Så meld dig til allerede nu og senest d. 31. August, hvor jeg lukker for tilmeldinger for forløbet.

Hatha yoga for alle

Denne yogatime baserer sig på den klassiske Hatha yoga. Igennem timen arbejder vi både aktivt og nænsomt med kroppen, og vi veksler mellem styrkende, smidiggørende og afspændende yogastillinger.

Ayurvedisk yogakonsultation

Giv dig selv en gave og bliv klogere på dig selv. Med en individuel konsultation hos Govind, er det hele dig, der er i fokus, og du går hjem med råd og redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Govind hjælper dig til at skabe mere harmoni og balance i både krop og sind.

Den bedste fødsel

Med et grundkursus hos “den bedste fødsel” får du ejerskab til din fødsel. Her lærer du ikke om at føde – her lærer du at føde. Og du bliver gennem Gittes undervisning klædt godt på til at få indflydelse på, hvad du vil og ikke vil under din fødsel.

Online yoga

Find tryghed, nærvær og fællesskab i din yogapraksis med online yoga fra yoga matha – vi møder dig der, hvor du er.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra yoga matha?

Tilmeld dig vores nyhedbrev!