+45 22 77 74 30   |   yoga@yogamatha.dk

Privatlivspolitik

Kontakt- og virksomhedsoplysninger:
yoga matha I/S
Lystrupmindevej 28
8654 Bryrup
CVR: 37806870
Mail: yoga@yogamatha.dk
Web: yogamatha.dk

Da du er kunde i vores virksomhed, yoga matha, vil vi som dataansvarlige indsamle og behandle en række personoplysninger om dig.
Med din underskrift på dette dokument giver du dit samtykke til, at yoga matha behandler personoplysninger om dig som kunde.
Behandlingen vil selvfølgelig ske i overensstemmelse med principperne og som beskrevet i de til enhver tid gældende regler i Persondataforordningen.

Udfyldelse af spørgeskema
De data, som vi behandler om dig, kan omfatte oplysninger om navn, telefonnummer, e-mailadresse, fysiske og psykiske skavanker, om du kender til yoga, og hvad du forventer dig af yogaundervisningen.
Det er det, som du giver samtykke til. Du skal især være opmærksom på, at du giver samtykke til behandling af følgende følsomme personoplysninger: fysiske og psykiske skavanker.

Brug af dine oplysninger
Grunden til at vi indsamler og behandler personoplysninger om dig er, at vi bruger dem i vores programlægning, så vi kan tage hensyn til og passe på dig i vores undervisning. Dertil bruger vi dit navn og din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve, såfremt du har givet udtryk for, at du ønsker dette ved at sætte kryds i afkrydsningsboksen ”Ja, tak, jeg vil gerne modtage yoga mathas nyhedsbrev” på det udleverede spørgeskema. Se særskilt samtykkeerklæring herfor.

Opbevaring af dine oplysninger
Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du dyrker yoga hos yoga matha. Oplysningerne slettes i det øjeblik, du afslutter din kunderelation til yoga matha. Dog opbevares dit navn og din e-mailadresse, indtil du afmelder dig nyhedsbrevet.

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Det gør du ved at sende en mail til os på denne e-mailadresse: yoga@yogamatha.dk
Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagekalder dit samtykke, kan det være, at vi ikke længere har mulighed for at opfylde vores forpligtelser overfor dig som kunde, og det kan betyde, at vores samarbejde må ophøre.

Rettelse af oplysninger
Du har selvfølgelig til enhver tid ret til at bede os om indsigt i og berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, at kræve begrænsning af behandling og at gøre indsigelse mod behandling samt at kræve din ret til dataportabilitet.

Klage
Du kan indgive en klage til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk.

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentarer til denne erklæring, er du altid velkommen til at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger.