+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Privatlivspolitik

Persondatapolitik hos yoga matha I/S

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

yoga matha I/S
Østergade 7D, 1.
8600 Silkeborg
CVR: 37806870
Telefon: 30219686
Email: yoga@yogamatha.dk

Generelt
Personoplysninger/persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos yoga matha I/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

yoga matha I/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Køber et produkt af os
  • Udfylder et spørgeskema i forbindelse med et yogaforløb
  • Opretter et medlemskab
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Benytter vores kontaktformular
  • Kommunikere med os pr. mail eller via telefon

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.yogamatha.dk er yoga matha I/S, Østergade 7D, 1. 8600 Silkeborg, CVR-nr. 37806870.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Web-Koncept A/S og vores online abonnementside samt betalingssider hos Simplero. Disse fungerer som vores databehandlere. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Web-Koncept A/S’s eller i Simpleros datacentre.

For at levere den bedste oplevelse til dig og levere de bedste online services og betalingsmuligheder anvender vi eksterne leverandører som Dinero, Mailchimp, NETS og Quickpay. Disse eksterne leverandører er dataansvarlige eller databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse yoga@yogamatha.dk.