+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Praktisk

Spørgsmål?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig til at få den bedste oplevelse hos os. Derfor har vi her på siden samlet svar på forskellige spørgsmål, som du måske kan sidde med som ny (eller måske garvet) yogi hos yoga matha.

Vi beder dig være specielt opmærksom på punktet Før yoga, da det bidrager til, at alle får en god oplevelse. Du er nemlig også med til at skabe den rette stemning i yogasalen.

Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os enten personligt, på telefonen eller via mail.

Namaste
Anette og Claes.

Adresse

Vi holder til i skønne lokaler på Østergade 7D, 1., 8600 Silkeborg

Antal deltagere

Hos yoga matha er det vigtigt for os, at vi i undervisningen kan møde dig der, hvor du er. Vi sætter nærvær meget højt, og derfor kører vi hold på max. 14 personer, så der er god tid og plads til den enkelte.

Prøvetime

Hos yoga matha kan du få en gratis prøvetime, inden du binder dig for et forløb. På den måde kan du prøve vores undervisning. Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse af yogaen, og derfor er det vigtigt for os, at du får mulighed for mærke efter, om vores undervisning er noget for dig.

Priser

Hold

Prisen for de ugentlige hold er 95 kr. pr. gang, og du betaler forud for et forløb på 6-13 gange.

Hvis du tilmelder dig mere end et hold, betaler du fuld pris for det dyreste. På de efterfølgende hold får du 35 % i rabat.

Du kan altid tilmelde dig et hold, også selvom det er midt i et forløb. Så betaler du blot for de resterende gange i forløbet.

Yoga 1:1

Prisen for 1½ times yoga med personlig instruktør er 650 kr.

Du har også mulighed for at booke et forløb på 5 gange med yoga 1:1. Prisen for dette er 2.500 kr.

Gruppearrangement

Prisen for 1½ times yoga for en gruppe, du selv har samlet er 1.495 kr. Prisen inkluderer lån af yogamåtte og yogaudstyr. Bemærk, at prisen er gældende for max. 12 personer.

Ønsker du at booke et arrangement med 1½ times yoga og efterfølgende spisning, skal du lægge 200 kr. oveni i prisen pr. person.

Vil I gerne booke os til et større arrangement, beder vi jer kontakte os, så vi kan lave et tilbud til jer.

Undervisningen kan foregå i dit private hjem eller i vores sal. Hvis du ønsker undervisning i dit hjem, skal du bo inden for en radius af 20 km fra Østergade 7D,1., 8600 Silkeborg, hvor vores sal ligger.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at kontakte os via mail på yoga@yogamatha.dk eller via telefon på tlf. 3021 9686. Din tilmelding er bindende, når vi har registreret din indbetaling.

Tilmelding sker gennem først-til-mølle-princippet. Hvis der ikke er flere pladser på et hold, kan du komme på venteliste. Vi vil så kontakte dig, når der bliver en ledig plads.

Betaling

Betaling sker via bankoverførsel på kontonr.: 7268 1119078 før forløbets første undervisningsgang eller i forbindelse med din tilmelding til et event.

Før yoga

Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Kom i god tid – gerne 5-10 min, før timen begynder, så du kan nå at lande på yogamåtten. På den måde får du mere ud af yogatimen, og du forstyrrer ikke de andre elever på holdet.

Vi tillader os at låse hoveddøren ved timens begyndelse.

Sæt mobilen på flytilstand, eller sluk den helt. På den måde sikrer du, at der ikke er nogle forstyrrelser for dig og de andre elever på holdet i løbet af timen.

Undgå om muligt at spise et stort måltid lige inden yogatimen.

Husk, at yoga ikke er en konkurrencesport. Yoga handler om at mærke ind i sig selv og mærke sine egne grænser. Gå derfor aldrig længere, end hvad din krop vil være med til.

Afbud

Er du forhindret i at deltage, beder vi dig melde afbud senest 2 timer før timens begyndelse på tlf. 3021 9686.

Vi giver ikke penge retur, hvis der er timer, du ikke kan komme til. Du er dog velkommen til at deltage på et af de andre hold i løbet af dette forløb. Du møder bare op. Du behøver ikke at give besked. På de hold der er fuldt bookede, skal du være indstillet på, at der måske ikke er plads, men det er en chance, du må tage. Der er dog næsten altid en ledig plads. Kom i god tid, da det er først-til-mølle på de pladser, der er ledige.

Udstyr

yoga matha stiller yogamåtter og andet udstyr til rådighed, som du gratis kan låne. Du behøver kun at medbringe dig selv, et åbent sind og måske lidt vand. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du har lyst.

Skader

Giv underviseren besked hurtigst muligt, hvis du har skader eller skavanker, som påvirker dig. Så tager vi højde for det i yogaprogrammerne.

OBS: Yoga hos yoga matha sker på eget ansvar.

“Just as a mother would protect her only child with her life, even so let one cultivate a boundless love towards all beings.”
Buddha (from Karaniya Metta Sutta)