+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Praktisk

Spørgsmål?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig til at få den bedste oplevelse hos os. Derfor har vi her på siden samlet svar på forskellige spørgsmål, som du måske kan sidde med som ny (eller måske garvet) yogi hos yoga matha.

Vi beder dig være specielt opmærksom på punktet Før yoga, da det bidrager til, at alle får en god oplevelse. Du er nemlig også med til at skabe den rette stemning i yogasalen.

Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os enten personligt, på telefonen eller via mail.

Namaste
Anette og Claes.

Adresse

Vi holder til i skønne lokaler på Østergade 7D, 1., 8600 Silkeborg

Antal deltagere

Hos yoga matha er det vigtigt for os, at vi i undervisningen kan møde dig der, hvor du er. Vi sætter nærvær meget højt, og derfor kører vi forløb og events med max. 12 deltagere, så der er god tid og plads til den enkelte.

Priser

Online yoga

Vi har 3 forskellige abonnementer, du kan vælge imellem. Jo længere, du binder dig for jo billigere bliver det for dig.

Månedsabonnement: 149 kr. pr. md.
Kvartalsabonnement: 388 kr. pr. kvartal
Årsabonnement: 1.198 kr. pr. år

Yoga 1:1

Prisen for 1½ times yoga med personlig instruktør er 895 kr.

Du har også mulighed for at booke et forløb på 5 gange med yoga 1:1. Prisen for dette er 3.795 kr.

Gruppearrangement

Prisen for 1 times yoga for en gruppe, du selv har samlet er 1.499 kr., og prisen for 1½ er 2.249 kr. Prisen inkluderer lån af yogamåtte og yogaudstyr. Bemærk, at prisen er gældende for max. 12 personer.

Ønsker du at booke et arrangement med 1½ times yoga og efterfølgende spisning, skal du lægge 200 kr. oveni i prisen pr. person.

Vil I gerne booke os til et større arrangement, beder vi jer kontakte os, så vi kan lave et tilbud til jer.

Undervisningen kan foregå i dit private hjem eller i vores sal. Hvis du ønsker undervisning i dit hjem, skal du bo inden for en radius af 20 km fra Østergade 7D,1., 8600 Silkeborg, hvor vores sal ligger.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at gå ind på det, du gerne vil booke plads på og trykke på tilmeldingsknappen. Hvis du har problemer med tilmeldingen, kan du kontakte os via mail på yoga@yogamatha.dk eller via telefon på tlf. 3021 9686. Din tilmelding er bindende, når vi har registreret din indbetaling.

Tilmelding sker gennem først-til-mølle-princippet. Hvis der ikke er flere pladser, kan du komme på venteliste. Vi vil så kontakte dig, når der bliver en ledig plads.

Før yoga

Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Kom i god tid – gerne 5-10 min, før timen begynder, så du kan nå at lande på yogamåtten. På den måde får du mere ud af yogatimen, og du forstyrrer ikke de andre elever på holdet.

Vi tillader os at låse hoveddøren ved timens begyndelse.

Sæt mobilen på flytilstand, eller sluk den helt. På den måde sikrer du, at der ikke er nogle forstyrrelser for dig og de andre elever på holdet i løbet af timen.

Undgå om muligt at spise et stort måltid lige inden yogatimen.

Husk, at yoga ikke er en konkurrencesport. Yoga handler om at mærke ind i sig selv og mærke sine egne grænser. Gå derfor aldrig længere, end hvad din krop vil være med til.

Afbud

Ved afbud senest 3 dage før workshops og events tilbagebetaler yoga matha det fulde beløb. Ved afbud mindre end 3 dage før workshops og events refunderes det indbetalte beløb ikke. Pladsen kan dog overdrages til en anden person. I tilfælde af overdragelse bedes du sende en mail til ovenstående mailadresse med navn og telefonnummer på den person, som du overdrager pladsen til.

Udstyr

yoga matha stiller yogamåtter og andet udstyr til rådighed, som du gratis kan låne. Du behøver kun at medbringe dig selv, et åbent sind og måske lidt vand. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du har lyst.

Skader

Giv underviseren besked hurtigst muligt, hvis du har skader eller skavanker, som påvirker dig. Så tager vi højde for det i yogaprogrammerne.

Dyrker du yoga sammen med os online, så vil vi anbefale, at du konsulterer din læge eller din fysioterapeut, før du begynder. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 3021 9686 eller via mail på yoga@yogamatha.dk.

Som en god tommelfingerregel så husk at mærke efter, hvad kroppen vil være med til. Hvis det strækker og spænder i kroppen, så er alt ok. Hvis det stikker eller jager, er det kroppens signal om, at det, du er i gang med, ikke er godt.

OBS: Yoga hos yoga matha og i yoga mathas online univers, Yoga i hverdagen, sker på eget ansvar.

Covid-19

Vi forsøger så vidt muligt at holde Covid-19 udenfor vores studie, da vi ønsker, at yoga matha skal være en lille oase, som kan være et helligt sted for dig; et sted, hvor du kan føle dig tryg og kan give dig hen til at mærke dig selv; et sted, hvor du kan finde ro og balance i og imellem krop, sind og sjæl. Kort sagt – et fristed fra det, der fylder i hverdagen.

Dog kan vi jo ikke bare lukke øjnene og lade som ingenting. For at mindske smittespredningen af Covid-19 følger vi selvfølgelig den gældende lovgivning ift. Covid-19 og Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for afstand, hygiejne og rengøring, så du altid kan føle dig tryg hos os.

Hos os har alle altid været velkomne, og det er de fortsat i denne Corona-tid. Vi interesserer os ikke for hverken vaccine- eller teststatus, og vi kommer ikke til at tjekke Coronapas her. Vi har tillid til, at alle er ansvarlige mennesker, som ønsker at passe på sig selv og andre – som vi altid har gjort – og vi opfordrer til, at du selvfølgelig bliver hjemme, hvis du har tegn på sygdom. Ved indførelse af krav om Coronapas for vores branche, lukker vi ned for alle fysiske arrangementer og forløb.

“Just as a mother would protect her only child with her life, even so let one cultivate a boundless love towards all beings.”
Buddha (from Karaniya Metta Sutta)