Online yoga

Find tryghed, nærvær og fællesskab i din yogapraksis med online yoga fra yoga matha – vi møder dig der, hvor du er.

Online yoga med yoga matha

Yoga i hverdagen, lige når og hvor det passer dig

Nærvær – Tryghed – Altid hjælp at hente – Prøv online yoga i 7 dage til 0 kr.

Har du svært ved at komme ud ad døren til yoga? Eller drømmer du bare om, at yoga skal blive en større del af din hverdag? Med Yoga i hverdagen kan du lave online yoga, lige hvor det passer dig, og lige så tit du ønsker. Vores online yoga er på dansk.

I Yoga i hverdagen er det Anette og Claes, der underviser, og vi laver overskuelige yogavideoer, som nemt kan passes ind i din hverdag, når du har tid. Alle videoer til yoga online er på dansk og har en varighed på 10-90 minutter. Så kan du selv mærke efter, om det er en kort eller en lang session, der passer dig lige nu. Alle videoerne er bygget op omkring de samme værdier, nemlig nærvær, tryghed og at passe på dig. Vi vil nemlig gerne, at du får den bedste oplevelse med yogaen.

Vores undervisning tager udgangspunkt i den klassiske Hatha yoga, Yin yoga og Sivananda yoga – og du vil også finde flere videoer med dynamisk yoga, hvor vi flyder fra én stilling til den næste. Uanset stilart så arbejder vi blidt, meditativt og i et roligt tempo. Vi arbejder både aktivt og nænsomt med kroppen, og vi veksler mellem styrkende, smidiggørende og afspændende yogastillinger, så der er lidt for enhver smag og for ethvert humør. På den måde kan vi nemlig hjælpe dig med at få yogaen indarbejdet som en fast og kærlig del af din hverdag.

Vores abonnementer

I Yoga i hverdagen har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige abonnementer. På den måde kan du selv bestemme, hvad din pris skal være, og hvor lang tid du vil binde dig for. Se abonnementerne nedenfor:

Måned: 149 kr./md.
Kvartal: 388 kr./3 mdr.
År: 1.198 kr./år.

Hjælp til dig, når du er tvivl

Og er du i tvivl, så er der altid hjælp at hente. Når du er medlem hos os, får du nemlig adgang til vores Facebook-gruppe, Hjertets vej med yoga matha, hvor du kan stille spørgsmål og få svar, når du er i tvivl om noget – om det er en stilling, der driller, eller tekniske udfordringer. Og du kan selvfølgelig også altid sende os en mail på yoga@yogamatha.dk eller ringe på tlf. (+45) 3021 9686.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på yogamåtten hjemme i din egen stue.

Namasté
Anette og Claes

Det får du i yoga mathas online univers, Yoga i hverdagen

  • 300+ videoer med yoga, afspænding og meditation
  • Nye videoer hver måned
  • Yogaforløb med daglige videoer, så du kommer ind i en god rutine
  • Yoga til alle niveauer
  • Mulighed for hjælp i vores Facebook-gruppe, Hjertets vej med yoga matha
  • Videoer på 10-90 minutter, som nemt kan passes ind i din hverdag

Prøv online yoga i 7 dage til 0 kr. – helt uden binding

Herefter fortsætter dit abonnement med automatisk betaling, til du opsiger det.

Vil du lige prøve?

Vil du gerne have en smagsprøve? Så find måtten frem, og prøv en af vores videoer herunder.

Psoasmusklen – Kroppens skraldespand

Psoasmusklen kaldes også kroppens skraldespand, fordi uforløste følelser sætter sig her. I videoen her løsner vi og skaber plads i psoasmusklen.

Stress og blidhed

I denne video handler om stress og blidhed. For når stress rammer, er det i den grad nødvendigt med at være blid og god ved dig selv.

Upside down

Her leger vi med at komme upside down – hovedet ned og benene op. Vi leger med forøvelser til hovedstand og med skulderstand op ad en væg.

Det siger vores deltagere!

“Jeg valgte at følge yoga mathas online yogaforløb, efter jeg havde afprøvet et par videoer, Anette havde lagt ud. Hendes behagelige stemme og gode guidning af de forskellige øvelser gjorde, at jeg valgte at følge flere af hendes forløb. De har været det sidste skub til, at min daglige yogapraksis stille og rolig er blevet udvidet, og de har været en stor inspiration i min genoptræning efter et langt sygdomsforløb. I dag er yoga en fast del af min hverdag, som jeg ikke vil undvære.”

– Helle, flere forløb

“Efter dette forløb er jeg i dybere kontakt med mit åndedræt og min bækkenbund. Har fået et dybere nærvær med min krop igennem dagen og ikke mindst, så er mit nervesystem beroliget! NU en krop, der begynder at føle sig styrket!- og jeg har fået øje på, at 15 minutter passer fint til mig. Du er rigtig god til at instruere så man ikke nødvendigvis behøver, at kigge på skærmen. Tak, det har været guld værd for mig.”

– Laila, Juni-yoga

”Jeg har meldt mig til her i januar og det er bare så godt. Jeg er hele tiden bagefter og der er sikkert videoer jeg ikke når, men til gengæld er der nogle som jeg har brugt flere gange når jeg kan mærke det er dem min krop trænger til. Jeg plejer at gå på hold rundt omkring, men kan mærke at det der med ikke at skulle ud af døren lige efter aftensmaden, eller at kunne inddrage børnene, det er bare super godt! Og så er du en dejlig instruktør!”

– Kristina, Yoga Nytårskur 2019

Prøv online yoga på dansk i 7 dage til 0 kr. – helt uden binding

Herefter fortsætter dit abonnement med automatisk betaling, til du opsiger det.

Følg med og få inspiration på Facebook!

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra yoga matha?

Tilmeld dig vores nyhedbrev!