+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Om yoga matha

yoga matha er stedet, hvor du kan finde ind til dig selv og mærke forbindelsen. Det er stedet, hvor du bliver mødt, som den du er, og hvor du kan føle dig tryg. Her er ingen forventninger til, at du skal mene, være eller kunne noget bestemt.

Vores sal er DIT hellige sted med tryghed, nærvær og fællesskab – det er stedet, hvor du aldrig er forkert eller utilstrækkelig. yoga matha er det rum, hvor du har plads til at udvikle, føle, reflektere eller blot at være.

Vi har en intention om at hjælpe alle, der kommer til os, uanset hvad de kommer med. Men samtidig har vi også erkendt, at det ikke er praktisk muligt.

Vores fokus og mange af de ting, vi tilbyder retter sig derfor hovedsagelig mod dig, der er kvinde, åben for det spirituelle, og som går og tumler med udfordringer i hverdagen som inderst inde stammer fra en følelse af ikke at være god nok.

Vi vil gerne hjælpe dig til, at du bliver bedre til at mærke dig selv, bedre til at sætte grænser og sige nej på en sund og balanceret måde, og frem for alt vil vi hjælpe dig med at mærke dit eget værd, sådan at du tør stole på dig selv og træffe dine beslutninger fra hjertet og i integritet med dig selv.

Vores mål er, at du finder ind til den størst mulige glæde og frihed i dit liv.

Vi glæder os til at rejse sammen med dig.

Namasté
Anette og Claes