+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Om yoga matha

yoga matha er sanskrit og betyder ’et sted, hvor der praktiseres yoga’. Matha stående alene kan oversættes til lille hytte, ashram eller kloster – et helligt sted. Og det er lige netop det, vi gerne vil dele med dig. En lille oase, som kan være et helligt sted for dig; et sted, hvor du kan føle dig tryg og kan give dig hen til at mærke dig selv; et sted, hvor du kan finde ro og balance i og imellem krop, sind og sjæl.

yoga matha bygger på en drøm om at udleve vores fælles passion og dele vores glæde ved yoga med andre. Frøene til vores drøm blev sået i 2013, da vi på en jordomrejse var på et yogaretreat i Malaysia. Retreatet satte dybe spor i både krop og sind, og vi fik begge øjnene op for, hvad yoga er, og hvad yoga kan. Ilden var tændt.

Claes fik øjnene op for, at yoga ikke blot er for urtetedrikkende, gravide kvinder, at yoga talte til ham på en dyb og uventet måde, og at det var en sti, han måtte følge og udforske nærmere. Anette opdagede, at yoga betød meget mere for hende, end hun tidligere havde været opmærksom på.

Kort fortalt fandt vi begge vores passion, og vi måtte fortsætte vores rejse ind i yogaens verden, så turen gik til Indien for at fordybe os yderligere. Claes gennemførte en yogalæreruddannelse her, og Anette, som pga. graviditet var nødt til at stoppe uddannelsen har senere gennemført en yogalæreruddannelse her i Danmark

Selvom vores tilgange til yoga både uddannelsesmæssigt og personligt er forskellige, så bliver vores undervisning alligevel bundet sammen af en dyb respekt for yogaen i sin helhed og det enkelte menneskes vej. For os drejer yoga sig ikke om, hvor øvet eller smidig du er, om du udfører øvelserne perfekt, eller hvordan du ser ud i forhold til din sidemand. I yoga eksisterer der kun én, og det er dig. Yoga er – eller kan være, hvis du vælger det – en personlig udvikling, og det er dig, der skal gøre ”arbejdet”. Vi guider blot og formidler, hvad vi har lært.