+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Online yoga

Dyrk yoga online sammen med Anette og Claes

Kender du det?

Du vil gerne dyrke yoga, men lige pludselig er hele dagen gået, og du kom ikke ud af døren til din yogatime. Heller ikke i dag.

Det er i hvert fald noget, vi hører tit, og som vi også selv kender til i vores hverdag som småbørnsfamilie.

Selvom ønsket om yoga måske er der, går der ofte hverdag i den, men det betyder ikke, at du behøver at opgive tanken om yoga.

Yoga, når det passer dig

En ting, der virker rigtig godt for os lige nu er at dyrke yoga online, og den mulighed vil vi også gerne give dig. På den måde kan du nemlig passe yogaen ind i din hverdag, lige når det passer dig. Du er ikke afhængig af at skulle ud af døren til en bestemt tid. Du kan bare finde måtten frem, når det passer ind i din dag og dit program.

Så derfor vil vi gerne byde dig velkommen i vores online yogaunivers, hvor du får adgang til mere end 100 videoer. Her finder du Anettes velkendte forløb fra Facebook, som du kan vælge at følge i dit helt eget tempo. Du kan prøve kræfter med at meditere på Claes’ meditationsforløb. Og du kan arbejde i dybden med bestemte områder som fx nakke og skuldre, ben og balder, ryggen og meget andet.

Lige nu kan du også være med på Anettes dugfriske forløb, Sommerferieyoga, som kører hele juli måned.

Og så kommer der selvfølgelig nye videoer på løbende.

Sådan underviser vi

Yogaundervisningen tager udgangspunkt i den klassiske hatha yoga, og flowet i videoerne er både aktivt og nænsomt. Vi veksler mellem styrkende, smidiggørende og afspændende stillinger, hvor fællesnævneren er, at vi arbejder blidt, roligt og meditativt.

Når vi underviser er nærvær og tilstedeværelse det grundlæggende. Det er vigtigt for os, at du kan mærke os i undervisningen, ligegyldigt om vi fysisk står foran dig, eller om det er en video, der streamer på computeren. Vi er her for dig.

Har jeg tid til det? …

… tænker du måske.

Det mener vi bestemt. Vi laver nemlig små og overskuelige yogabidder, som du kan hapse, lige når det passer dig. Alle videoer har en varighed på ca. 10-30 minutter. Det ved vi nemlig af erfaring, at de fleste kan passe ind i en travl hverdag.

Hvad koster det?

Du får de første 7 dage til 0 kr. Derefter er prisen 99 kr. pr. md.

Abonnementet fornyes automatisk, indtil du opsiger det. Du kan opsige aftalen uden varsel, når du vil, inden kommende betalingsperiode. Abonnementet løber derefter frem til den dag, hvor det planmæssigt skulle fornyes, hvorefter det lukkes.

Abonnementet kan sagtens opsiges med udløbet af den gratis periode. Du skal blot opsige abonnementet, inden de 7 dage er gået.

Her er, hvad nogen af deltagerne på Anettes onlineforløb har sagt:

Kunne det være noget for dig, så tilmeld dig her:

Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med login-oplysninger fra os, ligesom du bliver sendt videre til en side, hvor du får overblik over din tilmelding. På denne side kan du komme til vores online yogaunivers ved at trykke på knappen Indhold til højre på siden, og derefter trykke på billedet under overskriften Medlemssider.

OBS! Hvis ikke du modtager en mail fra os efter din tilmelding, så tjek dit spamfilter.

Har du spørgsmål, så send en mail på yoga@yogamatha.dk, eller ring på tlf: 3021 9686.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på yogamåtten hjemme i din egen stue.

Namasté
Anette og Claes