Handelsbetingelser

Her kan du læse om vores handelsbetingelser.

Yoga matha’s handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af

Yoga matha I/S
CVR: 37806870
Østergade 7D, 1.
8600 Silkeborg
Telefon: (+45) 3021 9686
Mail: yoga@yogamatha.dk

Sidst opdateret d. 2. marts 2021

Omfang

Nærværende købsbetingelser er gældende for køb af forløb, live og online yogaforløb, abonnement på online yoga, personlig træning, events, workshops, retreats og rejser samt yogaudstyr på yogamatha.dk.

Aftaleindgåelser

Du skal ved hvert køb acceptere købsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver. Aftalen bliver indgået på dansk, og dansk lovgivning er gældende.

yoga matha forbeholder sig ret til at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. yoga matha tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer samt leveringssvigt.

Priser

Alle priser er i DKK inkl. moms (25 %).

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Du bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt yoga matha accepterer ordren.

Prisen på eventuelle abonnementer kan reguleres løbende – dog med et varsel på min. 14 dage.

Betaling

Du kan betale med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, JCB og via bankoverførsel. Betaling med betalingskort bliver gennemført i samarbejde med NETS og QuickPay, som er godkendt efter de internationale kortorganisationers sikkerhedskrav.

Ved køb af ydelser trækkes beløbet med det samme. Ved køb af gavekort og yogaudstyr trækkes beløbet først, når varen er afsendt.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på dit køb, når bestillingen er godkendt.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på alle produkter fra bestillingstidspunktet. Dog ikke på produkter og ydelser, som er taget i brug eller gennemført. Fortrydelsesretten gælder ligeledes ikke levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium.

Ved køb af ydelser løber 14 dages fristen fra den dag, hvor aftalen blev indgået. Fortryder du dit køb inden 14 dage, skal du give yoga matha udtrykkelig meddelelse herom på ovennævnte mailadresse, hvorefter vi tilbagebetaler det fulde beløb. Dette gælder, medmindre der gælder særlige betingelser for det købte produkt eller ydelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte deltagelse i/modtagelse af eller ved uden videre at returnere købte produkter/ydelser.

Ved køb af yogaudstyr gælder følgende:

Der gives 14 dages fuld returret på yogaudstyr købt på vores hjemmeside. Perioden regnes fra den dag;

Hvor du modtager ordren

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på yoga@yogamatha.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Varen returneres til:

Yoga matha I/S
Østergade 7D, 1.
8600 Silkeborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Afbud

Yogaforløb med ugentlige yogatimer

Er du forhindret i at deltage en eller flere gange i løbet af et forudbetalt yogaforløb, beder vi dig melde afbud på tlf. 3021 9686 senest 2 timer før timens begyndelse.
Der gives ikke penge retur, hvis der er timer, du ikke kan komme til i løbet af forløbet. Såfremt der er plads på andre hold i samme uge, er du velkommen til at deltage på et af disse hold. Dette aftales på forhånd med yoga matha.

Workshops og events

Ved afbud senest 3 dage før workshops og events tilbagebetaler yoga matha det fulde beløb. Ved afbud mindre end 3 dage før workshops og events refunderes det indbetalte beløb ikke. Pladsen kan dog overdrages til en anden person. I tilfælde af overdragelse bedes du sende en mail til ovenstående mailadresse med navn og telefonnummer på den person, som du overdrager pladsen til.

Rejser og retreats

I tilfælde af afbud senest 6 uger før afrejse tilbagebetales det fulde kursusbeløb ekskl. depositum. Ved afbud senere end 6 uger før afrejse refunderes det indbetalte beløb ikke. Pladsen kan dog evt. overdrages til en anden person. I tilfælde af overdragelse bedes du sende en mail til ovenstående mailadresse med navn, mailadresse og telefonnummer på den person, som pladsen overdrages til.

Opsigelse af forløb hos yoga matha

Opsiges et forudbetalt forløb, refunderes beløbet ikke.

Abonnement og opsigelse

Abonnementet fornys månedligt automatisk på den gældende abonnementspris. Du kan opsige aftalen uden varsel, når du vil, inden kommende betalingsperiode, men den måned der allerede er betalt for, refunderes ikke.

Opsigelse af abonnementet sker ved at klikke på ”Din konto” øverst i venstre hjørne i yoga mathas online yogaunivers eller ved at gå til denne side http://simplero.com/purchases. Herefter trykker du på ”yoga mathas online yogaunivers ” under ”Dine abonnementer”. Tryk derefter på knappen ”Betaling/Indstillinger” til højre. Herefter kan du afmelde dig dit abonnement ved at trykke på knappen ”Stop fornyelse af abonnement”. Alternativt kan du sende os en mail med din opsigelse. Du modtager en mail med en bekræftelse, når din opsigelse er gået igennem.

Dit abonnement bliver fornyet, hvis du ikke har opsagt det, og så længe det kreditkort, der er brugt til at oprette abonnementet, er gyldigt.

Hver gang dit abonnement fornys, får du en kvittering pr. mail. Du kan også se kvitteringerne ved at logge ind på Simplero med dit Simplero ID og vælge knappen Kvitteringer i venstre side af skærmen.

Hvis dit kort er udløbet eller skal skiftes kan du gøre det ved at logge ind på Simplero med dit Simplero ID. Derefter trykker du på knappen Køb i venstre side. Vælg abonnementet, og tryk på knappen ”Betaling/Indstillinger”. Herefter får du mulighed for at ændre dine kortoplysninger.
Hvis dit abonnement er lukket pga. spærret kort/nyt kort/manglende dækning, kan du genaktivere dit abonnement ved at logge ind på Simplero, følge ovenstående beskrivelse og manuelt betale den forfaldne faktura.

Aflysning og udelukkelse

Yoga matha kan opsige enhver aftale om deltagelse i et yogaforløb uden yderligere varsel. I tilfælde af opsigelse vil forudbetalingen for de resterende gange blive tilbagebetalt. Såfremt yoga matha ophæver en aftale om deltagelse i et yogaforløb på grund af et medlems væsentlige misligholdelse af de gældende medlemsbetingelser eller ordensreglement, vil der ikke ske tilbagebetaling af nogen art.

Aflysning af personlige forløb

Yoga matha kan til hver en tid ophøre samarbejdet med en kunde i et personligt forløb. Kunden får da det resterende beløb svarende til antal klip refunderet.

Aflysning af ugentlige yogatimer

Yoga matha kan til hver en tid aflyse en ugentlig yogatime med ned til en times varsel. Som udgangspunkt tilbyder yoga matha erstatning for den mistede undervisningsgang i form af en ekstra gang sidst i forløbet.

Er dette ikke er muligt tilbagebetaler yoga matha kunden det fulde beløb eller fratrækker beløbet fra næste forløbs pris såfremt kunden fortsætter på det efterfølgende yogaforløb.

Aflysning af workshops/events

Aflysning af workshops/events kan ske ned til 24 timer før workshoppen/eventet. I tilfælde af aflysning af workshop/event, tilbagebetaler yoga matha det fulde beløb.

Aflysning af rejser og retreats
Skulle det ske, at yoga matha er nødsaget til at aflyse rejser eller retreats, tilbagebetales det fulde kursusbeløb. Bemærk, at vi ikke refunderer eventuelt bestilte flybilletter. En eventuel aflysning sker senest 6 uger før afrejse.

Force Majeure

I tilfælde af force majeure/force majeure lignende forhold som skyldes fx ændret lovgivning, myndighedernes foranstaltninger, konflikter på arbejdsmarkedet, brand, oversvømmelse, krig, terror, sabotage, ulykke af større omfang eller lignende hændelser anser vi os som fritaget fra vores forpligtelser i henhold til nærværende aftale. Det vil derfor ikke være muligt at få refunderet pengene for planlagte eller igangværende yogaforløb, events, rejser og retreats. Hvad angår events, rejser og retreats vil vi så vidt muligt forsøge at finde en ny dato for arrangementet og overføre din plads til denne hvis muligt.

Ordensreglement

Sko er ikke tilladt i salen. Inden for hoveddøren forefindes skohylder, hvor du bedes anbringe dine udendørssko. Ovenfor trappen forefindes knagerækker, hvor du bedes anbringe dit overtøj. Rygning er forbudt i yoga mathas lokaler. Tag tasker og værdigenstande med ind i salen. Her findes hylder, hvor du kan anbringe disse. I alle yoga mathas lokaler gælder, at du behandler tingene med omhu og efterlader dem i samme stand, som da du kom.

Helbredstilstand og personskade

Yoga matha og yoga mathas undervisere kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader påført under træningen/undervisningen eller som følge af træningen/undervisningen. Al træning er på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos eller med yoga matha. yoga matha tager ikke ansvaret for personskader som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

Værdigenstande

Yoga matha bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade. Tag derfor alt af værdi med ind i yogasalen, og stil det på de dertil indrettede hylder.

Rettigheder

Yoga matha har alle rettigheder til leverede ydelser og produkter, hvad enten de er live, digitale eller trykte. Ved køb opnås alene en brugsret til det købte. Brugsretten er personlig. Det købte må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Levering og risiko

Ved køb af yogaforløb, workshops, events, rejser eller retreats skal køber møde op for at få sin vare.

Ved køb af personligt forløb skal køber efter aftale med yoga matha personligt møde op, medmindre varen er købt til en anden person. Ved personligt forløb aftales, hvornår disse møder skal afholdes. Hvis der ikke kan aftales en tid, som passer køber, kan køber gøre brug af de 14 dages fortrydelsesret (se fortrydelsesret).

Ved onlinekurser leveres forløbet med det samme, når yoga matha har modtaget betaling for produktet.

Ved online yogaforløb modtager køber en video om dagen eller om ugen alt efter forløbets art.

Ved køb af gavekort aftales indløsning med yoga matha jf. ovenstående.

Levering af yogaudstyr

Yoga matha I/S tilstræber at afsende ordrer næstfølgende hverdag efter bestilling. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 59 kr. Dine varer sendes med PostNord. Varer vil blive leveret på nærmeste udleveringssted til leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kan du kontakte os via mail på yoga@yogamatha.dk eller på tlf. (+45) 3021 9686.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Den 24-måneders reklamationsfrist finder som udgangspunkt ikke anvendelse på køb af tjenesteydelser, så kontakt os med det samme, hvis du oplever problemer.

Der gives 2 års reklamationsret ved køb af yogaudstyr i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen. yoga matha I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

yoga matha I/S
Østergade 7D, 1.
8600 Silkeborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, refunderes pengene til det kort, som blev anvendt ved købet.

Returnering af yogaudstyr

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det, der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling ved returnering af yogaudstyr

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderer vi varens pris uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Datapolitik

Yoga matha indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb af ydelser og produkter eller tilmelding til nyhedsbrevet. Formålet med indsamlingen er at kunne gennemføre det køb/den levering, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med Persondatalovens regler. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger yoga matha har om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Du kan rette henvendelse herom på ovennævnte e- mail adresse. Se uddybende information om yoga mathas privatlivspolitik her.

Forbehold for ændringer

Yoga matha forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Ændring af handelsbetingelserne

Yoga matha forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Den nye version har ikke tilbagevirkende kraft, og parterne er kun bundet af de handelsbetingelser, som er online den dag, ordren er placeret.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Se link nedenfor.

Links

Forbrugerrådet: www.forbrugerraadet.dk.
Klageportal for Nævnenes Hus: kpo.naevneneshus.dk.