+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Gavekort til yoga

Forkæl en, du holder af med et gavekort til yoga

Når du giver et gavekort til yoga hos yoga matha, giver du ikke bare et gavekort til fysisk træning. Nej, hos os er det enkelte menneske vigtigt, og vi gør vores ypperste for, at alle føler sig velkomne, trygge og afslappede. Netop, fordi det er en essentiel del i det at blive forkælet eller at forkæle sig selv. Det er først, når vi som mennesker føler os trygge, at vi kan give os hen og dermed få det meste ud af en oplevelse.

Derfor tør vi også godt love, at du med et gavekort til yoga hos os ikke blot giver et gavekort til en fysisk oplevelse, men derimod at du giver en, du holder af, et øjeblik med øget velvære, balance, selvtillid og afslapning. Noget, som vi alle godt kan bruge meget mere af i vores hverdag.

Hos yoga matha kan alle være med – nybegyndere som øvede, stive som smidige, gamle som unge, mænd som kvinder. Vi tror nemlig på, at yoga er og kan være noget for alle. Vi sætter nærvær og tid og plads til den enkelte meget højt, og derfor kræver det ikke nogen erfaring med yoga for at være med hos os.

Der er selvfølgelig flere muligheder, når du gerne vil give et gavekort til yoga.

Du kan give:

Bestil et gavekort til yoga på tlf. 3021 9686 eller via mail på yoga@yogamatha.dk. 

Namasté
Anette og Claes