+45 3021 9686   |   yoga@yogamatha.dk

Events

Morgenmad

Yoga og brunch

Tag din veninde, din mand, din kollega eller en helt fjerde under armen og kom til yoga og brunch hos yoga matha. Vi forkæler dig med halvanden times yoga og en overdådig brunch bagefter. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig formiddag.

Læs mere

Blomsterblade

Ayurvedisk yogakonsultation

Giv dig selv en gave og bliv klogere på dig selv. Med en individuel konsultation hos Govind, er det hele dig, der er i fokus, og du går hjem med råd og redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Govind hjælper dig til at skabe mere harmoni og balance i både krop og sind.

Læs mere

Yoga og ayurveda

Yoga og ayurveda

Opdag magien i de traditionelle ayurvediske principper, og lær hvordan de er dybt forankret i yoga. Govind giver dig en grundlæggende forståelse for ayurveda, som du kan overføre til dit eget liv og yogapraksis. Glæd dig til en unik personlig læringsproces.

Læs mere

fb_banner1

Den bedste fødsel

Med et grundkursus hos “den bedste fødsel” får du ejerskab til din fødsel. Her lærer du ikke om at føde – her lærer du at føde. Og du bliver gennem Gittes undervisning klædt godt på til at få indflydelse på, hvad du vil og ikke vil under din fødsel.

Læs mere