Yin yoga

Yin yoga er fordybelse og god tid. Det er en time, hvor du kan slippe alle tanker om at skulle nå noget og gøre tingene perfekt.

Yin yoga

Yin yoga er fordybelse og god tid. Det er en time, hvor du kan slippe alle tanker om at skulle nå noget og gøre tingene perfekt. Yin yoga hos mig kan i sekvenser være dynamisk, men langt størstedelen af øvelserne er langsomme, bløde og passive. Du laver øvelserne efter din krops formåen, og jeg er din guide ind i stillingerne.

Det er vigtigt at huske på, at du ikke kan lave en stilling forkert – så længe du gør dit bedste, lytter til din krop og respekterer dine grænser.

I yin yogaen har vi de lange stræk, hvor du når dybder i din krop, som du normalt ikke kommer i kontakt med. Vi arbejder ikke blot med stive muskler, men med det dybereliggende bindevæv i kroppen og leddene især i hofterne, bækkenet og den nederste del af rygsøjlen. Det handler ikke om at få det mest intense stræk, men om at få nervesystem og bindevæv til at slappe af, give efter.

De fleste stillinger holder sig selv, og du vil kunne lade tyngdekraften gøre arbejdet. Hvor der er behov, bruger vi tæpper, yogapøller og blokke, så stillingerne bliver så behagelige og afslappende som muligt. Det betyder, at du kan overgive dig til det, der sker i kroppen og stille og roligt lade kroppen og åndedrættet føre an dybere ind stillingen.

Yin yoga giver en sjælden stund med ro til at observere følelser og bevægelser i krop og sind og måske en fornemmelse af forbindelse til det, der er større end dig. Hos mig er yogaen altid en samlet rejse for krop, sind og sjæl.

Se yogaforløb her

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på yogamåtten.

Namaste
Claes

”One is loved because one is loved. No reason is needed for loving.”
Paulo Coelho, Alkymisten

Hatha yoga for alle

Denne yogatime baserer sig på den klassiske Hatha yoga. Igennem timen arbejder vi både aktivt og nænsomt med kroppen, og vi veksler mellem styrkende, smidiggørende og afspændende yogastillinger.

Skru op for selvkærligheden

Du KAN få en hverdag fyldt med glædesbobler og stjernestøv, og hvor du ved at sætte dig selv i centrum, kommer til at rocke dit liv BIG TIME.

Ayurvedisk yogakonsultation

Giv dig selv en gave og bliv klogere på dig selv. Med en individuel konsultation hos Govind, er det hele dig, der er i fokus, og du går hjem med råd og redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Govind hjælper dig til at skabe mere harmoni og balance i både krop og sind.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du være opdateret på kommende arrangementer og seneste nyt fra yoga matha?

Tilmeld dig vores nyhedbrev!